Visagie opleiding: Cosmetist Academy

Wil jij makeup artist worden? En ben je opzoek naar een opleiding in Nijmegen?

Cosmetist Academy biedt een praktijkgerichte opleiding aan waar je binnen 25 weken wordt opgeleid tot allround makeup artist!

Wij vinden persoonlijke aandacht en ondersteuning erg belangrijk, daarom wordt er uitsluitend gewerkt met kleine groepen.

De lespakketten zijn zo samengesteld dat je na afloop van de opleiding geen producten meer aan hoeft te schaffen voor in je make-up kit als werkend visagist. Het lespakket is dus gelijk een investering in jou visagie carrière. In het pakket vind je enkel professionele make-up merken. Onder andere producten van INGLOT cosmetics.


Locatie:
Malvert 2402, 6538 AP, Nijmegen

Lessen:
Binnen deze 25 weken vallen 20 lesavonden, 3 portfoliodagen en 1 examendag.
Lestijden: 18 30 – 21 30

Lespakket:
Keuze uit een basis of pro visagie pakket.
Basis visagie pakket 620,- excl. Btw.
Pro makeup artist pakket incl. professionele penselenset en meer (luxe) producten. 860,- excl. Btw.

Lesgeld:
Incl. theorieboek, praktijkmap, examenkosten en diploma. 2160,- excl. btw

Betalen in termijnen:
Het is mogelijk om in (3) maandelijkse termijnen te betalen. Waarvan het eerste termijn in gaat voor aanvang van de opleiding.

Meer informatie? 06 11240740 / info@cosmetist.nl

Kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Onze diensten

Een momentje voor jezelf, een gezellige middag, een onvergetelijke dag
make up workshop
Make-up Workshop

Gezellig een middag samen met je moeder, vriendin, zus of collega? Of een momentje voor jezelf? De make-up workshop is voor alle leeftijden en ‘make-up types’.

Meer informatie
vrijgezellenfeest make up workshop
Vrijgezellenfeest

Wij zorgen voor het perfecte begin van een onvergetelijk vrijgezellenfeest! De bruid staat uiteraard centraal tijdens deze workshop, alle tips en tricks worden voorgedaan op de ‘bride to be’.

Meer informatie
bedrijfsuitje make up workshop
Bedrijfsuitje

Opzoek naar een bedrijfsuitje speciaal voor vrouwen? Cosmetist biedt de leukste make-up workshop als teamuitje! O.a daglooks, werklooks en avondlooks worden geadviseerd.

Meer informatie
bruidsmake-up cosmetist
Bruidsmake-up

Een bijzondere, mooie dag in je leven. Jouw bruiloft! Op deze speciale dag wil je er natuurlijk schitterend uitzien. Ook bruidsmeisjes, familieleden en vriendinnen kunnen bij Cosmetist terecht.

Meer informatie

Klantverhalen

"Ze neemt alle tijd om het precies naar jouw wens te maken"
Esmay Steur
Via Google

Sinds dat ik bij cosmetist kom, wil ik niets anders meer!! Iedere maand kom ik terug voor mijn wenkbrauwen. Ik ga dan voor de 'henna brows'. Iedere keer top en ze neemt alle tijd om het precies naar jouw wens te maken en daarnaast combineert ze dat goed met haar eigen ervaring en kennis. Verder is het altijd heel gezellig en kletsen we wat af :)

Bekijk de review
Mevr. L. Van Der Eijk
Via SocialDeal

Workshop kado gegeven en zoals verwacht was dit een erg geslaagd kado. Dankjewel Lucienne voor je kennis, kundigheid en enthousiaste uitleg.

Bekijk de review
Maria Joukovitch
Via Facebook

Afgelopen zaterdag een hele leuke workshop gehad waarbij Lucienne mij heel veel goede tips heeft gegeven. Ze houdt rekening met de persoon zelf en vraagt van te voren goed wat je dagelijks gebruikt en sluit haar workshop hierop aan. Inglot make-up is daarnaast een leuke brand die niet bij iedereen bekend is!

Bekijk de review
Kim Willems
Via Google

Ik laat mijn wenkbrauwen regelmatig hier epileren, harsen, verven. Elke keer is het resultaat weer super! Als je op de stoel zit heb je altijd een vriendelijke makeup artist naast je staan die enthousiast is over wat ze doet. Je krijgt regelmatig bruikbare tips voor make-up en verzorging. Een echte aanrader.

Bekijk de review