Vrijgezellenfeest? Visagie workshop in Arnhem

Opzoek naar een uniek vrijgezellenfeest voor vrouwen in Arnhem?

Boek een professionele visagie workshop bij Cosmetist, in Arnhem centrum. Wij zorgen voor het perfecte begin van een onvergetelijk vrijgezellenfeest!

Draag je dagelijks geen make-up, enkel oogpotlood of mascara of ben je een echte make-up liefhebber? Geen zorgen! De make-up workshop is voor alle leeftijden en ‘make-up types’. Wij stellen gerichte vragen om te kijken welke make-up bij iedere vrouw past zodat wij het juiste advies kunnen geven.

Geen standaard make-up look

In tegenstelling tot de meeste make-up workshops word er geen kant en klare look geadviseerd maar een hele persoonlijke look waar je je comfortabel bij voelt. Los van een gezellige dag is het natuurlijk de bedoeling dat iedereen naar huis gaat met een nieuw make-up ritueel waar je in je dagelijks leven ook echt iets aan hebt.

Ervaren make-up artist(s) van Cosmetist

Onder begeleiding van een ervaren make-up artist(s) beginnen jullie na de kennismaking met een mooie persoonlijke daglook. De dag look word daarna langzaam uitgebouwd naar een avondlook. Super handig want deze looks zijn natuurlijk toepasbaar voor de bruidsgasten op de grote dag zelf! Met de finished look ben je verzekerd van prachtige make-up die de hele vrijgezellendag en avond meegaat en de mooiste groepsfoto’s oplevert! Afhankelijk van hoe groot de groep is lopen er een of meerdere visagisten rond om begeleiding te bieden bij het aanbrengen van de make-up, te corrigeren en vragen te beantwoorden.

Uiteraard staat de bruid centraal tijdens deze workshop, alle tips en tricks worden voorgedaan op de ‘bride to be’. Het is voor de bruid optioneel om een bruidslook te ‘leren’. Als de bruidsmake-up op de dag zelf ook door Cosmetist wordt verzorgd komt de proefmake-up te vervallen en kan de bruid de workshop als test make-up ervaren!

Tip! Vrijgezellenfeest arrangement in Arnhem

Wist je dat je bij Cosmetist een arrangement kan boeken om een compleet vrijgezellenfeest in Arnhem samen te stellen? Cosmetist is in samenwerking met Bar Florian in hartje Arnhem centrum. Vraag naar de mogelijkheden! Denk aan een aansluitend wijn & borrelplateau arrangement, diner of zaalverhuur met drankjes & catering. 

Nog geen cadeau voor de bruid in gedachte? Het is mogelijk om de bruidsmake-up namens alle dames cadeau te geven. Let us know, dan zetten wij een leuke voucher met goodybag voor haar klaar!