Lash lift Nijmegen

Wat is een lashlift?

Een lashlift is een krul in je natuurlijke eigen wimpers, zonder kunstwimpers.

Oftewel, een wimper permanent. Een behandeling waarbij de natuurlijke eigen wimpers gelift worden voor een open oogopslag.

Een lashlift is bestendigd tegen water, tranen, zweten. Je kunt eigenlijk alles met een lashlift doen.

Echter geld er een nazorg voor de eerste 24 uur na de lashlift.

Maak de wimpers niet nat, dus niet douchen of zwemmen, gelieve ook niet te sporten of saune ivm transpireren en dampen.

Wrijf niet in de ogen en gebruik geen mascara. Na deze 24 uur is de lashlift blijvend voor minimaal 6 tot 8 weken.  

Het effect blijft 6 tot 8 weken zitten.

Bij Cosmetist krijg je 6 weken garantie bij de behandeling!  

Je mag er vanuit gaan dat ná 6 weken de behandeling minder zal worden en na 8 weken is de behandeling meest van tijd volledig verdwenen, dit is de batuurlijke levenscyclus van de wimper. Wimpers beschadigen niet, ook heb je na 8 weken je normale wimpervorm weer terug.

Zo zit je dus nooit aan de behandeling vast in tegenstelling tot wimper extentions.

De behandeling duurt ongeveer een half uur. Optioneel kun je de wimpers laten verven na de lashlift.

Onze diensten

Een momentje voor jezelf, een gezellige middag, een onvergetelijke dag
make up workshop
Make-up Workshop

Gezellig een middag samen met je moeder, vriendin, zus of collega? Of een momentje voor jezelf? De make-up workshop is voor alle leeftijden en ‘make-up types’.

Meer informatie
vrijgezellenfeest make up workshop
Vrijgezellenfeest

Wij zorgen voor het perfecte begin van een onvergetelijk vrijgezellenfeest! De bruid staat uiteraard centraal tijdens deze workshop, alle tips en tricks worden voorgedaan op de ‘bride to be’.

Meer informatie
bedrijfsuitje make up workshop
Bedrijfsuitje

Opzoek naar een bedrijfsuitje speciaal voor vrouwen? Cosmetist biedt de leukste make-up workshop als teamuitje! O.a daglooks, werklooks en avondlooks worden geadviseerd.

Meer informatie
bruidsmake-up cosmetist
Bruidsmake-up

Een bijzondere, mooie dag in je leven. Jouw bruiloft! Op deze speciale dag wil je er natuurlijk schitterend uitzien. Ook bruidsmeisjes, familieleden en vriendinnen kunnen bij Cosmetist terecht.

Meer informatie

Klantverhalen

"Ze neemt alle tijd om het precies naar jouw wens te maken"
Esmay Steur
Via Google

Sinds dat ik bij cosmetist kom, wil ik niets anders meer!! Iedere maand kom ik terug voor mijn wenkbrauwen. Ik ga dan voor de 'henna brows'. Iedere keer top en ze neemt alle tijd om het precies naar jouw wens te maken en daarnaast combineert ze dat goed met haar eigen ervaring en kennis. Verder is het altijd heel gezellig en kletsen we wat af :)

Bekijk de review
Mevr. L. Van Der Eijk
Via SocialDeal

Workshop kado gegeven en zoals verwacht was dit een erg geslaagd kado. Dankjewel Lucienne voor je kennis, kundigheid en enthousiaste uitleg.

Bekijk de review
Maria Joukovitch
Via Facebook

Afgelopen zaterdag een hele leuke workshop gehad waarbij Lucienne mij heel veel goede tips heeft gegeven. Ze houdt rekening met de persoon zelf en vraagt van te voren goed wat je dagelijks gebruikt en sluit haar workshop hierop aan. Inglot make-up is daarnaast een leuke brand die niet bij iedereen bekend is!

Bekijk de review
Kim Willems
Via Google

Ik laat mijn wenkbrauwen regelmatig hier epileren, harsen, verven. Elke keer is het resultaat weer super! Als je op de stoel zit heb je altijd een vriendelijke makeup artist naast je staan die enthousiast is over wat ze doet. Je krijgt regelmatig bruikbare tips voor make-up en verzorging. Een echte aanrader.

Bekijk de review