lucienne van der hoeven

Opzoek naar een uniek vrijgezellenfeest in Nijmegen?

Ben je opzoek naar een unieke activiteit voor origineel vrijgezellenfeest?

Boek een professionele visagie workshop bij Cosmetist onderbegeleiding van een ervaren make-up artist. Voor hét perfecte begin van een onvergetelijk vrijgezellenfeest!

Geen standaard make-up look

In tegenstelling tot veel groepsworkshops wordt er geen kant en klare look geadviseerd waarin je als groep van dezelfde look wordt voorzien maar een persoonlijke look waar jij je comfortabel bij voelt.

Draag je dagelijks geen make-up, enkel oogpotlood of mascara óf ben je een echte make-up liefhebber met een goeie basis kennis in huis? Geen zorgen! De make-up workshop is voor alle leeftijden en ‘make-up types’.

Los van een gezellige dag is het natuurlijk de bedoeling dat iedereen naar huis gaat met een nieuw make-up ritueel waar je in je dagelijks leven ook echt iets aan hebt.

Ervaren make-up artist

Onder begeleiding van een ervaren make-up artist beginnen jullie na de kennismaking met een mooie persoonlijke daglook. De daglook word daarna langzaam uitgebouwd naar een avondlook.

Combineer de daglook met een aantal stappen van de avond look, deze look is perfect om te dragen op de bruiloft.

Met de finished look ben je verzekerd van make-up die de hele dag en avond meegaat en tijdens jullie vrijgezellenfeest de mooiste groepsfoto’s oplevert! Afhankelijk van hoe groot de groep is lopen er een óf meerdere visagisten rond om begeleiding te bieden bij het aanbrengen van de make-up, te corrigeren en vragen te beantwoorden.

Uiteraard staat de bride to be centraal tijdens deze workshop, alle tips en tricks worden bij haar voorgedaan, Het is voor de bruid optioneel om een bruidslook te ‘leren’ deze kan dan dienen als proefmake-up.

Tip! Nog geen cadeau voor de bruid in gedachte? Geef haar de bruidsmake-up voor haar grote dag cadeau in de vorm van een Cosmetist voucher!

Nu al gezellig!

Maak direct een afspraak

Leer professionele make-up skills!

Workshops

Self care isn't selfish!

Beauty treatments

De laatste trends

Laatste berichten

Blijf op de hoogte

Volg Cosmetist op Instagram