Opzoek naar een uniek vrijgezellenfeest in Nijmegen?

Boek een professionele visagie workshop bij Cosmetist. Voor het perfecte begin van een onvergetelijk vrijgezellenfeest!

Draag je dagelijks geen make-up, enkel oogpotlood of mascara of ben je een echte make-up liefhebber? Geen zorgen! De make-up workshop is voor alle leeftijden en ‘make-up types’.

Geen standaard make-up look

In tegenstelling tot de meeste make-up workshops wordt er geen kant en klare look geadviseerd maar een hele persoonlijke look waar je je comfortabel bij voelt. Los van een gezellige dag is het natuurlijk de bedoeling dat iedereen naar huis gaat met een nieuw make-up ritueel waar je in je dagelijks leven ook echt iets aan hebt.

Ervaren make-up artist

Onder begeleiding van een ervaren make-up artist beginnen jullie na de kennismaking met een mooie persoonlijke daglook. De dag look word daarna langzaam uitgebouwd naar een avondlook. Super handig want deze looks zijn natuurlijk toepasbaar voor de bruidsgasten op de grote dag zelf! Met de finished look ben je verzekerd van prachtige make-up die de hele vrijgezellendag en avond meegaat en de mooiste groepsfoto’s oplevert! Afhankelijk van hoe groot de groep is lopen er een of meerdere visagisten rond om begeleiding te bieden bij het aanbrengen van de make-up, te corrigeren en vragen te beantwoorden.

Uiteraard staat de bruid centraal tijdens deze workshop, alle tips en tricks worden voorgedaan op de ‘bride to be’. Het is voor de bruid optioneel om een bruidslook te ‘leren’. Als de bruidsmake-up op de dag zelf ook door Cosmetist wordt verzorgd komt de proefmake-up te vervallen en kan de bruid de workshop als test make-up ervaren!

Tip! Nog geen cadeau voor de bruid in gedachte? Geef haar de bruidsmake-up voor haar grote dag cadeau in de vorm van een Cosmetist voucher!

Onze diensten

Een momentje voor jezelf, een gezellige middag, een onvergetelijke dag
make up workshop
Make-up Workshop

Gezellig een middag samen met je moeder, vriendin, zus of collega? Of een momentje voor jezelf? De make-up workshop is voor alle leeftijden en ‘make-up types’.

Meer informatie
vrijgezellenfeest make up workshop
Vrijgezellenfeest

Wij zorgen voor het perfecte begin van een onvergetelijk vrijgezellenfeest! De bruid staat uiteraard centraal tijdens deze workshop, alle tips en tricks worden voorgedaan op de ‘bride to be’.

Meer informatie
bedrijfsuitje make up workshop
Bedrijfsuitje

Opzoek naar een bedrijfsuitje speciaal voor vrouwen? Cosmetist biedt de leukste make-up workshop als teamuitje! O.a daglooks, werklooks en avondlooks worden geadviseerd.

Meer informatie
bruidsmake-up cosmetist
Bruidsmake-up

Een bijzondere, mooie dag in je leven. Jouw bruiloft! Op deze speciale dag wil je er natuurlijk schitterend uitzien. Ook bruidsmeisjes, familieleden en vriendinnen kunnen bij Cosmetist terecht.

Meer informatie

Klantverhalen

"Ze neemt alle tijd om het precies naar jouw wens te maken"
Esmay Steur
Via Google

Sinds dat ik bij cosmetist kom, wil ik niets anders meer!! Iedere maand kom ik terug voor mijn wenkbrauwen. Ik ga dan voor de 'henna brows'. Iedere keer top en ze neemt alle tijd om het precies naar jouw wens te maken en daarnaast combineert ze dat goed met haar eigen ervaring en kennis. Verder is het altijd heel gezellig en kletsen we wat af :)

Bekijk de review
Mevr. L. Van Der Eijk
Via SocialDeal

Workshop kado gegeven en zoals verwacht was dit een erg geslaagd kado. Dankjewel Lucienne voor je kennis, kundigheid en enthousiaste uitleg.

Bekijk de review
Maria Joukovitch
Via Facebook

Afgelopen zaterdag een hele leuke workshop gehad waarbij Lucienne mij heel veel goede tips heeft gegeven. Ze houdt rekening met de persoon zelf en vraagt van te voren goed wat je dagelijks gebruikt en sluit haar workshop hierop aan. Inglot make-up is daarnaast een leuke brand die niet bij iedereen bekend is!

Bekijk de review
Kim Willems
Via Google

Ik laat mijn wenkbrauwen regelmatig hier epileren, harsen, verven. Elke keer is het resultaat weer super! Als je op de stoel zit heb je altijd een vriendelijke makeup artist naast je staan die enthousiast is over wat ze doet. Je krijgt regelmatig bruikbare tips voor make-up en verzorging. Een echte aanrader.

Bekijk de review