Visagie workshop: speciaal bedrijfsuitje voor vrouwen

Opzoek naar een bedrijfsuitje speciaal voor vrouwen in Nijmegen?

Cosmetist biedt de leukste make-up workshop als teamuitje!

Boek een visagie workshop onder begeleiding van een professionele make-up artist bij Cosmetist! Na het genot van een hapje en een drankje beginnen we met een persoonlijke ‘screening’. Dragen jullie dagelijks meerdere make-up producten of enkel een mascara? Wat de uitkomst ook mag zijn, wij gaan er vanuit dat iedere vrouw andere make-up routine heeft. Dit vergt ook een ander advies.

In tegenstelling tot de meeste groepsworkshops wordt er goed gekeken naar de huidige make-up routines en wat voor type vrouw elke individu is. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich prettig voelt tijdens de workshop maar nog belangrijker dat iedereen naar huis met een persoonlijk en passend make-up advies.

Bedrijfsuitje voor de passende daglook, werklook en avondlook!

Wat leer je? Onder begeleiding van een ervaren make-up artist begint de workshop vaak met een daglook. Afhankelijk van het soort bedrijfsuitje kan het ook leuk zijn om een passende werklook te adviseren. De dag of werklook zal altijd overlopen naar een mooie avondlook zodat iedereen sprankelend de deur uit gaat om het bedrijfsuitje voort te zetten.

Afhankelijk van het aantal personen waaruit de partij bestaat lopen er één of meerdere visagisten rond om begeleiding te bieden bij het aanbrengen van de make- up, te corrigeren en vragen te beantwoorden.

Hebben jullie speciale wensen? Neem contact met ons op voor mogelijkheden! Wij
denken graag met jullie mee!

Onze diensten

Een momentje voor jezelf, een gezellige middag, een onvergetelijke dag
make up workshop
Make-up Workshop

Gezellig een middag samen met je moeder, vriendin, zus of collega? Of een momentje voor jezelf? De make-up workshop is voor alle leeftijden en ‘make-up types’.

Meer informatie
vrijgezellenfeest make up workshop
Vrijgezellenfeest

Wij zorgen voor het perfecte begin van een onvergetelijk vrijgezellenfeest! De bruid staat uiteraard centraal tijdens deze workshop, alle tips en tricks worden voorgedaan op de ‘bride to be’.

Meer informatie
bedrijfsuitje make up workshop
Bedrijfsuitje

Opzoek naar een bedrijfsuitje speciaal voor vrouwen? Cosmetist biedt de leukste make-up workshop als teamuitje! O.a daglooks, werklooks en avondlooks worden geadviseerd.

Meer informatie
bruidsmake-up cosmetist
Bruidsmake-up

Een bijzondere, mooie dag in je leven. Jouw bruiloft! Op deze speciale dag wil je er natuurlijk schitterend uitzien. Ook bruidsmeisjes, familieleden en vriendinnen kunnen bij Cosmetist terecht.

Meer informatie

Klantverhalen

"Ze neemt alle tijd om het precies naar jouw wens te maken"
Esmay Steur
Via Google

Sinds dat ik bij cosmetist kom, wil ik niets anders meer!! Iedere maand kom ik terug voor mijn wenkbrauwen. Ik ga dan voor de 'henna brows'. Iedere keer top en ze neemt alle tijd om het precies naar jouw wens te maken en daarnaast combineert ze dat goed met haar eigen ervaring en kennis. Verder is het altijd heel gezellig en kletsen we wat af :)

Bekijk de review
Mevr. L. Van Der Eijk
Via SocialDeal

Workshop kado gegeven en zoals verwacht was dit een erg geslaagd kado. Dankjewel Lucienne voor je kennis, kundigheid en enthousiaste uitleg.

Bekijk de review
Maria Joukovitch
Via Facebook

Afgelopen zaterdag een hele leuke workshop gehad waarbij Lucienne mij heel veel goede tips heeft gegeven. Ze houdt rekening met de persoon zelf en vraagt van te voren goed wat je dagelijks gebruikt en sluit haar workshop hierop aan. Inglot make-up is daarnaast een leuke brand die niet bij iedereen bekend is!

Bekijk de review
Kim Willems
Via Google

Ik laat mijn wenkbrauwen regelmatig hier epileren, harsen, verven. Elke keer is het resultaat weer super! Als je op de stoel zit heb je altijd een vriendelijke makeup artist naast je staan die enthousiast is over wat ze doet. Je krijgt regelmatig bruikbare tips voor make-up en verzorging. Een echte aanrader.

Bekijk de review