lucienne van der hoeven

Visagie workshop: speciaal bedrijfsuitje voor vrouwen

Opzoek naar een bedrijfsuitje speciaal voor vrouwen in Nijmegen?

Cosmetist biedt de leukste make-up workshop als teamuitje!

Boek een visagie workshop onder begeleiding van een professionele make-up artist bij Cosmetist! Na het genot van een hapje en een drankje beginnen we met een persoonlijke ‘screening’. Dragen jullie dagelijks meerdere make-up producten of enkel een mascara? Wat de uitkomst ook mag zijn, wij gaan er vanuit dat iedere vrouw andere make-up routine heeft. Dit vergt ook een ander advies.

In tegenstelling tot de meeste groepsworkshops wordt er goed gekeken naar de huidige make-up routines en wat voor type vrouw elke individu is. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich prettig voelt tijdens de workshop maar nog belangrijker dat iedereen naar huis met een persoonlijk en passend make-up advies.

Bedrijfsuitje voor de passende daglook, werklook en avondlook!

Wat leer je? Onder begeleiding van een ervaren make-up artist begint de workshop vaak met een daglook. Afhankelijk van het soort bedrijfsuitje kan het ook leuk zijn om een passende werklook te adviseren. De dag of werklook zal altijd overlopen naar een mooie avondlook zodat iedereen sprankelend de deur uit gaat om het bedrijfsuitje voort te zetten.

Afhankelijk van het aantal personen waaruit de partij bestaat lopen er één of meerdere visagisten rond om begeleiding te bieden bij het aanbrengen van de make- up, te corrigeren en vragen te beantwoorden.

Hebben jullie speciale wensen? Neem contact met ons op voor mogelijkheden! Wij
denken graag met jullie mee!

Nu al gezellig!

Maak direct een afspraak

Leer professionele make-up skills!

Workshops

Self care isn't selfish!

Beauty treatments

De laatste trends

Laatste berichten

Blijf op de hoogte

Volg Cosmetist op Instagram