lucienne van der hoeven

Over Cosmetist

Luciënne van der Hoeven is hét gepassioneerde hart van Cosmetist. Vol energie en creativiteit verzorgt zij visagie die aansluit bij het karakter van de vrouw.

Haar strepen in de make-up business heeft zij dik verdiend en in 2017 nam ze het enthousiaste besluit om Cosmetist op te richten. Naast haar werk als freelance make-up artist ontstond al gauw het idee voor een inspirerende locatie. Een locatie waar persoonlijk advies, make-up workshops en beauty behandelingen samenkomen.

Onder de naam Cosmetist werkt zij voor zowel particulieren, als fotografen en bedrijven. Luciënne is gespecialiseerd in traditionele-, bruids- & high fashion make up.

Zij is breed inzetbaar en heeft alle kennis in huis. Iedere opdracht eindigt in een prachtig resultaat. Zij onderscheidt zich door naar jou te luisteren. Jij bent uniek en daar past alleen een speciaal make-up advies bij. Bij Cosmetist doen ze niet aan een standaard aangemeten look. Persoonlijk advies en een prettig gevoel staan hier hoog in het vaandel.

Luciënne geeft haar cliënten altijd mee: Het is jouw gezicht en jij moet je prettig voelen bij wat je draagt.

“Een visagist heeft een beeld van wat bij jou past, maar mocht jij je ergens niet prettig bij voelen, dan kun je dit altijd aangeven. Ik verleen jou een dienst, dan kan je er van uit gaan dat ik je goed help. Wees vooral niet bang om aan te geven wat jouw wensen en verwachtingen zijn.”

Nieuwsgierig geworden naar wat Cosmetist voor jou kan betekenen? Of heb je vragen over onze behandelingen of diensten? Neem contact op of boek gelijk een vrijblijvend advies.

Nu al gezellig!

Maak direct een afspraak

Leer professionele make-up skills!

Workshops

Self care isn't selfish!

Beauty treatments

De laatste trends

Laatste berichten

Blijf op de hoogte

Volg Cosmetist op Instagram