Over Cosmetist

Luciënne van der Hoeven is hét gepassioneerde hart van Cosmetist. Vol energie en creativiteit verzorgt zij visagie die aansluit bij het karakter van de vrouw.

Haar strepen in de make-up business heeft zij dik verdiend en in 2017 nam ze het enthousiaste besluit om Cosmetist op te richten. Naast haar werk als freelance make-up artist onstond al gauw het idee voor een inspirerende locatie. Een locatie waar persoonlijk advies, make-up workshops en beauty behandelingen samenkomen.

Onder de naam Cosmetist werkt zij voor zowel particulieren, als fotografen en bedrijven. Luciënne is gespecialiseerd in traditionele-, bruids- & high fashion make up.

Zij is breed inzetbaar en heeft alle kennis in huis. Iedere opdracht eindigt in een prachtig resultaat. Hoe ze dat doet? Simpel. Zij onderscheidt zich door naar jou te luisteren. Jij bent uniek en daar past alleen een speciaal make-up advies bij. Bij Cosmetist doen ze niet aan een standaard aangemeten look. Persoonlijk advies en een prettig gevoel staan hier hoog in het vaandel.

Luciënne geeft haar cliënten altijd mee: Het is jouw gezicht en jij moet je prettig voelen bij wat je draagt.

“Een visagist heeft een beeld van wat bij jou past, maar mocht jij je ergens niet prettig bij voelen, dan kun je dit altijd aangeven. Ik verleen jou een dienst, dan kan je er van uit gaan dat ik je goed help. Wees vooral niet bang om aan te geven wat jouw wensen en verwachtingen zijn.”

Nieuwsgierig geworden naar wat Cosmetist voor jou kan betekenen? Of heb je vragen over onze behandelingen of diensten? Neem contact op of boek gelijk een vrijblijvend advies.

Onze diensten

Een momentje voor jezelf, een gezellige middag, een onvergetelijke dag
make up workshop
Make-up Workshop

Gezellig een middag samen met je moeder, vriendin, zus of collega? Of een momentje voor jezelf? De make-up workshop is voor alle leeftijden en ‘make-up types’.

Meer informatie
vrijgezellenfeest make up workshop
Vrijgezellenfeest

Wij zorgen voor het perfecte begin van een onvergetelijk vrijgezellenfeest! De bruid staat uiteraard centraal tijdens deze workshop, alle tips en tricks worden voorgedaan op de ‘bride to be’.

Meer informatie
bedrijfsuitje make up workshop
Bedrijfsuitje

Opzoek naar een bedrijfsuitje speciaal voor vrouwen? Cosmetist biedt de leukste make-up workshop als teamuitje! O.a daglooks, werklooks en avondlooks worden geadviseerd.

Meer informatie
bruidsmake-up cosmetist
Bruidsmake-up

Een bijzondere, mooie dag in je leven. Jouw bruiloft! Op deze speciale dag wil je er natuurlijk schitterend uitzien. Ook bruidsmeisjes, familieleden en vriendinnen kunnen bij Cosmetist terecht.

Meer informatie

Klantverhalen

"Ze neemt alle tijd om het precies naar jouw wens te maken"
Esmay Steur
Via Google

Sinds dat ik bij cosmetist kom, wil ik niets anders meer!! Iedere maand kom ik terug voor mijn wenkbrauwen. Ik ga dan voor de 'henna brows'. Iedere keer top en ze neemt alle tijd om het precies naar jouw wens te maken en daarnaast combineert ze dat goed met haar eigen ervaring en kennis. Verder is het altijd heel gezellig en kletsen we wat af :)

Bekijk de review
Mevr. L. Van Der Eijk
Via SocialDeal

Workshop kado gegeven en zoals verwacht was dit een erg geslaagd kado. Dankjewel Lucienne voor je kennis, kundigheid en enthousiaste uitleg.

Bekijk de review
Maria Joukovitch
Via Facebook

Afgelopen zaterdag een hele leuke workshop gehad waarbij Lucienne mij heel veel goede tips heeft gegeven. Ze houdt rekening met de persoon zelf en vraagt van te voren goed wat je dagelijks gebruikt en sluit haar workshop hierop aan. Inglot make-up is daarnaast een leuke brand die niet bij iedereen bekend is!

Bekijk de review
Kim Willems
Via Google

Ik laat mijn wenkbrauwen regelmatig hier epileren, harsen, verven. Elke keer is het resultaat weer super! Als je op de stoel zit heb je altijd een vriendelijke makeup artist naast je staan die enthousiast is over wat ze doet. Je krijgt regelmatig bruikbare tips voor make-up en verzorging. Een echte aanrader.

Bekijk de review