Make-up workshop Nijmegen

Veel vrouwen hebben jaren lang dezelfde make-up routine. Laat eens door een professional kijken of deze routine nog wel bij jou past. Wij helpen je graag aan jouw mooiste look door middel van een make-up workshop, om het beste in jou naar boven te halen!

Hoe ziet de make-up workshop er uit?

Bij aanvang wordt er na de kennismaking altijd eerst een ‘screening’ gedaan waarin er gerichte vragen worden gesteld om te kijken welke make-up bij jou en jouw wensen aansluit.

Tijdens deze interactieve workshop begin je onder begeleiding van een ervaren make-up artist met een persoonlijke daglook. Je leert hoe je een natuurlijke dag make-up aanbrengt, hoe je oneffenheden camoufleert en juist je sterke punten accentueert. Stap voor stap wordt er uitgelegd waarom de producten en kleuren gekozen zijn en uiteraard hoe je deze aanbrengt met de bijbehorende technieken. Bij een volledige make-up workshop word de daglook langzaam uitgebouwd naar een avondlook zodat met een glamour look de deur uit gaat!

Boek gemakkelijk online bij Cosmetist in Nijmegen

Gezellig een middag samen met je moeder, vriendin, zus of collega? Of een momentje voor jezelf? De make-up workshop is voor alle leeftijden en ‘make-up types’. De privé workshops zijn besloten workshops, te boeken van 1 tot 4 personen! Informeer naar de mogelijkheden of boek je workshop gemakkelijk 24/7 online!

Onze diensten

Een momentje voor jezelf, een gezellige middag, een onvergetelijke dag
make up workshop
Make-up Workshop

Gezellig een middag samen met je moeder, vriendin, zus of collega? Of een momentje voor jezelf? De make-up workshop is voor alle leeftijden en ‘make-up types’.

Meer informatie
vrijgezellenfeest make up workshop
Vrijgezellenfeest

Wij zorgen voor het perfecte begin van een onvergetelijk vrijgezellenfeest! De bruid staat uiteraard centraal tijdens deze workshop, alle tips en tricks worden voorgedaan op de ‘bride to be’.

Meer informatie
bedrijfsuitje make up workshop
Bedrijfsuitje

Opzoek naar een bedrijfsuitje speciaal voor vrouwen? Cosmetist biedt de leukste make-up workshop als teamuitje! O.a daglooks, werklooks en avondlooks worden geadviseerd.

Meer informatie
bruidsmake-up cosmetist
Bruidsmake-up

Een bijzondere, mooie dag in je leven. Jouw bruiloft! Op deze speciale dag wil je er natuurlijk schitterend uitzien. Ook bruidsmeisjes, familieleden en vriendinnen kunnen bij Cosmetist terecht.

Meer informatie

Klantverhalen

"Ze neemt alle tijd om het precies naar jouw wens te maken"
Esmay Steur
Via Google

Sinds dat ik bij cosmetist kom, wil ik niets anders meer!! Iedere maand kom ik terug voor mijn wenkbrauwen. Ik ga dan voor de 'henna brows'. Iedere keer top en ze neemt alle tijd om het precies naar jouw wens te maken en daarnaast combineert ze dat goed met haar eigen ervaring en kennis. Verder is het altijd heel gezellig en kletsen we wat af :)

Bekijk de review
Mevr. L. Van Der Eijk
Via SocialDeal

Workshop kado gegeven en zoals verwacht was dit een erg geslaagd kado. Dankjewel Lucienne voor je kennis, kundigheid en enthousiaste uitleg.

Bekijk de review
Maria Joukovitch
Via Facebook

Afgelopen zaterdag een hele leuke workshop gehad waarbij Lucienne mij heel veel goede tips heeft gegeven. Ze houdt rekening met de persoon zelf en vraagt van te voren goed wat je dagelijks gebruikt en sluit haar workshop hierop aan. Inglot make-up is daarnaast een leuke brand die niet bij iedereen bekend is!

Bekijk de review
Kim Willems
Via Google

Ik laat mijn wenkbrauwen regelmatig hier epileren, harsen, verven. Elke keer is het resultaat weer super! Als je op de stoel zit heb je altijd een vriendelijke makeup artist naast je staan die enthousiast is over wat ze doet. Je krijgt regelmatig bruikbare tips voor make-up en verzorging. Een echte aanrader.

Bekijk de review