lucienne van der hoeven

Make-up Zorgworkshops

Kamp jij met veranderingen in jouw uiterlijk door ziekte, behandelingen of medicatie. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld een droge huid, vermoeidheid in het uiterlijk of een verandering in de gezichtsvorm door verlies of toename van gewicht. Het uitblijven van wimpers of wenkbrauwen. Moeite met opmaken door het verliezen van een lichaamsfunctie, zenuw of spieraandoeningen en ga zo maar door. Wij helpen en denken graag met je mee tijdens een privé make-up workshop.

Na jaren in het visagie vak werkzaam te zijn viel het mij op dat veel klanten na operaties, behandelingen of ziekte zelf naar uiterlijke ondersteuning opzoek gingen. Hier wordt op dit moment helaas nog weinig in gespecialiseerd. Daarom heb ik de zorgworkshops ingericht.

Over deze veranderingen of gevolgen wordt helaas weinig gesproken. Maar nog veel belangrijker, er wordt weinig aan gedaan en aangeboden. Je mag een hoop zelf uitzoeken. ‘Uiterlijk is toch geen overbodige luxe?‘ zou je denken.

Om precies dit probleem aan te pakken heb ik met veel zorg en enthousiasme na een aantal jaar mijn ideeën, ervaringen en kennis gebundeld en de persoonlijke zorgworkshops opgezet.

‘Zorg’ workshops

Alle Cosmetist workshops worden ingevuld door de behoefde van de klant. In de kern komen de reguliere workshops van Cosmetist redelijk overeen met de zorg workshops. Er is namelijk altijd een stukje ‘persoonlijke screening’. Wat wil je graag leren? Waar ondervind je problemen mee? Loop je tegen bepaalde problemen aan in het aanbrengen of blijven zitten van make-up? Welke uiterlijke kenmerken zou je graag naar de voorgrond willen brengen en welke niet.

Stap voor stap wordt er uitgelegd waarom de producten en kleuren gekozen zijn en uiteraard hoe je deze aanbrengt met de bijbehorende technieken. Elke stap wordt voorgedaan en uitgelegd terwijl je de andere kant van het gezicht onder begeleiding herhaald. Zo leer je dus ook of de technieken thuis haalbaar zijn.

Deze workshops staan in het teken van jou. Even weer terug naar dat momentje voor jezelf en het hebben van een gezellige middag. De workshops draaien om eigenschappen zoals zelfvertrouwen, goed in je vel zitten en je in het geheel weer goed voelen over je uiterlijk. Na deze leuke maar toch intensieve middag ga je de deur uit met een prachtige look en bruikbare tips voor thuis!

Weinig persoonlijke aandacht in ziekenhuizen

In tientallen ziekenhuizen worden er op vaste datums wel aandacht besteed aan uiterlijke verzorging na ziekte. Helaas gaat dit enkel in een zeer massaal groepsverband. Er is weinig persoonlijke aandacht en de workshops vinden zich altijd plaats in een steriel ziekenhuis.

De zorgworkshops zijn in tegenstelling tot de ‘Look Good Feel Better’ dagen, compleet gericht op jou als persoon. Het betreft privé workshops in een prettige omgeving, niet in het ziekenhuis. De focus ligt op een leuke leerzame dag vol met beautytips en een nieuwe make-up routine. Wij staan voor persoonlijke aandacht en nemen altijd de nodige extra tijd.

De zorg workshops zijn afgeleid van de reguliere Cosmetist workshops. Alles dat er in de reguliere workshops wordt behandeld zal ook terug komen in de zorg workshops. De workshops geven enkel extra begeleiding en hebben een zorg vraag gerelateerd karakter.

Nieuwsgierig of wil je meer weten of de Cosmetist Zorgworkshops? Neem dan contact op.

Nu al gezellig!

Maak direct een afspraak

Leer professionele make-up skills!

Workshops

Self care isn't selfish!

Beauty treatments

De laatste trends

Laatste berichten

Blijf op de hoogte

Volg Cosmetist op Instagram