Make-up Zorgworkshops

Kamp jij met veranderingen in jouw uiterlijk door ziekte, behandelingen of medicatie. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld een droge huid, vermoeidheid in het uiterlijk of een verandering in de gezichtsvorm door verlies of toename van gewicht. Het uitblijven van wimpers of wenkbrauwen. Moeite met opmaken door het verliezen van een lichaamsfunctie, zenuw of spieraandoeningen en ga zo maar door. Wij helpen en denken graag met je mee tijdens een privé make-up workshop.

Na jaren in het visagie vak werkzaam te zijn viel het mij op dat veel klanten na operaties, behandelingen of ziekte zelf naar uiterlijke ondersteuning opzoek gingen. Hier wordt op dit moment helaas nog weinig in gespecialiseerd. Daarom heb ik de zorgworkshops ingericht.

Over deze veranderingen of gevolgen wordt helaas weinig gesproken. Maar nog veel belangrijker, er wordt weinig aan gedaan en aangeboden. Je mag een hoop zelf uitzoeken. ‘Uiterlijk is toch geen overbodige luxe?‘ zou je denken.

Om precies dit probleem aan te pakken heb ik met veel zorg en enthousiasme na een aantal jaar mijn ideeën, ervaringen en kennis gebundeld en de persoonlijke zorgworkshops opgezet.

‘Zorg’ workshops

Alle Cosmetist workshops worden ingevuld door de behoefde van de klant. In de kern komen de reguliere workshops van Cosmetist redelijk overeen met de zorg workshops. Er is namelijk altijd een stukje ‘persoonlijke screening’. Wat wil je graag leren? Waar ondervind je problemen mee? Loop je tegen bepaalde problemen aan in het aanbrengen of blijven zitten van make-up? Welke uiterlijke kenmerken zou je graag naar de voorgrond willen brengen en welke niet.

Stap voor stap wordt er uitgelegd waarom de producten en kleuren gekozen zijn en uiteraard hoe je deze aanbrengt met de bijbehorende technieken. Elke stap wordt voorgedaan en uitgelegd terwijl je de andere kant van het gezicht onder begeleiding herhaald. Zo leer je dus ook of de technieken thuis haalbaar zijn.

Deze workshops staan in het teken van jou. Even weer terug naar dat momentje voor jezelf en het hebben van een gezellige middag. De workshops draaien om eigenschappen zoals zelfvertrouwen, goed in je vel zitten en je in het geheel weer goed voelen over je uiterlijk. Na deze leuke maar toch intensieve middag ga je de deur uit met een prachtige look en bruikbare tips voor thuis!

Weinig persoonlijke aandacht in ziekenhuizen

In tientallen ziekenhuizen worden er op vaste datums wel aandacht besteed aan uiterlijke verzorging na ziekte. Helaas gaat dit enkel in een zeer massaal groepsverband. Er is weinig persoonlijke aandacht en de workshops vinden zich altijd plaats in een steriel ziekenhuis.

De zorgworkshops zijn in tegenstelling tot de ‘Look Good Feel Better’ dagen, compleet gericht op jou als persoon. Het betreft privé workshops in een prettige omgeving, niet in het ziekenhuis. De focus ligt op een leuke leerzame dag vol met beautytips en een nieuwe make-up routine. Wij staan voor persoonlijke aandacht en nemen altijd de nodige extra tijd.

De zorg workshops zijn afgeleid van de reguliere Cosmetist workshops. Alles dat er in de reguliere workshops wordt behandeld zal ook terug komen in de zorg workshops. De workshops geven enkel extra begeleiding en hebben een zorg vraag gerelateerd karakter.

Nieuwsgierig of wil je meer weten of de Cosmetist Zorgworkshops? Neem dan contact op.

Onze diensten

Een momentje voor jezelf, een gezellige middag, een onvergetelijke dag
make up workshop
Make-up Workshop

Gezellig een middag samen met je moeder, vriendin, zus of collega? Of een momentje voor jezelf? De make-up workshop is voor alle leeftijden en ‘make-up types’.

Meer informatie
vrijgezellenfeest make up workshop
Vrijgezellenfeest

Wij zorgen voor het perfecte begin van een onvergetelijk vrijgezellenfeest! De bruid staat uiteraard centraal tijdens deze workshop, alle tips en tricks worden voorgedaan op de ‘bride to be’.

Meer informatie
bedrijfsuitje make up workshop
Bedrijfsuitje

Opzoek naar een bedrijfsuitje speciaal voor vrouwen? Cosmetist biedt de leukste make-up workshop als teamuitje! O.a daglooks, werklooks en avondlooks worden geadviseerd.

Meer informatie
bruidsmake-up cosmetist
Bruidsmake-up

Een bijzondere, mooie dag in je leven. Jouw bruiloft! Op deze speciale dag wil je er natuurlijk schitterend uitzien. Ook bruidsmeisjes, familieleden en vriendinnen kunnen bij Cosmetist terecht.

Meer informatie

Klantverhalen

"Ze neemt alle tijd om het precies naar jouw wens te maken"
Esmay Steur
Via Google

Sinds dat ik bij cosmetist kom, wil ik niets anders meer!! Iedere maand kom ik terug voor mijn wenkbrauwen. Ik ga dan voor de 'henna brows'. Iedere keer top en ze neemt alle tijd om het precies naar jouw wens te maken en daarnaast combineert ze dat goed met haar eigen ervaring en kennis. Verder is het altijd heel gezellig en kletsen we wat af :)

Bekijk de review
Mevr. L. Van Der Eijk
Via SocialDeal

Workshop kado gegeven en zoals verwacht was dit een erg geslaagd kado. Dankjewel Lucienne voor je kennis, kundigheid en enthousiaste uitleg.

Bekijk de review
Maria Joukovitch
Via Facebook

Afgelopen zaterdag een hele leuke workshop gehad waarbij Lucienne mij heel veel goede tips heeft gegeven. Ze houdt rekening met de persoon zelf en vraagt van te voren goed wat je dagelijks gebruikt en sluit haar workshop hierop aan. Inglot make-up is daarnaast een leuke brand die niet bij iedereen bekend is!

Bekijk de review
Kim Willems
Via Google

Ik laat mijn wenkbrauwen regelmatig hier epileren, harsen, verven. Elke keer is het resultaat weer super! Als je op de stoel zit heb je altijd een vriendelijke makeup artist naast je staan die enthousiast is over wat ze doet. Je krijgt regelmatig bruikbare tips voor make-up en verzorging. Een echte aanrader.

Bekijk de review