lucienne van der hoeven

Partners

Cosmo Hairstyling

Cosmetist is gevestigd in een salon van Cosmo Hairstyling. Een prachtige zaak in het musiskwartier, hartje van Arnhem centrum.

‘Een inspirerende locatie en samenwerking’

Door de samenwerking tussen Cosmo & Cosmetist is er een vernieuwend beauty concept ontstaan. Natuurlijk zie je de combinatie haar & make-up vaker. Meest van tijd zie je helaas ook dat de kapsalon make-up ‘erbij’ doet. Ze bieden een visagie service aan die stil blijft liggen om dat ze de focus hebben, wat tenslotte ook hun hoofddienst is. Cosmo & Cosmetist bundelen krachten. ‘blijf bij je leest’ doe waar je goed in bent. Zo versterk je elkaar. Visagie is een vak apart!

Maak je look af met een mooie make-up! ‘Bij perfect gestyled haar hoort toch ook perfecte make-up?’ Boek aansluitend een Cosmo Touch-up voor 15,-! Wat is een touch-up? Klik hier voor meer informatie!

Inglot Cosmetics

Cosmetist werkt uitsluitend met producten van Inglot Cosmetics. Wojtek Inglot ontwikkelde als jonge chemicus Inglots eerste producten, met de focus op huid en diervriendelijke make-up, hoge kwaliteit ingrediënten en een breed kleuren scala. Zo kwam ruim 30 jaar geleden Inglot Cosmetics tot stand. Met inmiddels 700 locaties is Inglot inmiddels meer dan 30 jaar een begrip in de Cosmetische industrie. Van London, Milaan en Times Square in New York tot Las Vegas!

Wat maakt Inglot zo speciaal?

De producten!

Huidvriendelijkheid.

Alle producten van Inglot zijn vrij van parabenen en hypoallergeen. Alle producten bestaan uit de meest hoogwaardige, huidvriendelijke en voedende bestanddelen denk aan, vitamine C, kersenpit, amandel, abrikozenpit en chiaolie.

Dier en milieu vriendelijk.

Geen enkel product is getest op dieren. Inglot is gecertificeerd dierproefvrij! Veel producten zijn doorgaans ook vegan. Ook zijn de producten milieu vriendelijk, met het Freedom System kun je paletten naar wens vullen, zo is het niet
alleen fijn dat je je eigen persoonlijke palette kan samenstellen maar dus ook kunt navullen! Paletten worden dus niet weggegooid maar zijn herbruikbaar. Het is niet alleen mogelijk oogschaduw in een palette te combineren, alle pressed gezichtsproducten zijn samen te stellen.

Momenteel is Inglot in samenwerking met Project Aware waarbij er een groot gedeelte van een een speciaal gelanceerde poeder naar Project Aware gaat voor het behouden van de oceaan!

Pigmentwaarde
Inglot heeft naast huidvriendelijke en hoogwaardige bestanddelen een bijzonder hoge pigmentwaarde, oftewel veel kleurdeeltjes in elk product. Om je daar een gevoeg van te geven, waarbij de meeste producten uit 20%-40% pigment bestaat bevatten producten van Inglot 80- tot zelfs 100% pigmentwaarde. Je hebt dus weinig van de producten nodig, zeer duurzaam en wat misschien nog wel belangrijker is.. De producten blijven de hele dag goed zitten!

Nu al gezellig!

Maak direct een afspraak

Leer professionele make-up skills!

Workshops

Self care isn't selfish!

Beauty treatments

De laatste trends

Laatste berichten

Blijf op de hoogte

Volg Cosmetist op Instagram