Partners

Cosmo Hairstyling

Cosmetist is gevestigd in een salon van Cosmo Hairstyling. Een prachtige zaak in het musiskwartier, hartje van Arnhem centrum.

‘Een inspirerende locatie en samenwerking’

Door de samenwerking tussen Cosmo & Cosmetist is er een vernieuwend beauty concept ontstaan. Natuurlijk zie je de combinatie haar & make-up vaker. Meest van tijd zie je helaas ook dat de kapsalon make-up ‘erbij’ doet. Ze bieden een visagie service aan die stil blijft liggen om dat ze de focus hebben, wat tenslotte ook hun hoofddienst is. Cosmo & Cosmetist bundelen krachten. ‘blijf bij je leest’ doe waar je goed in bent. Zo versterk je elkaar. Visagie is een vak apart!

Maak je look af met een mooie make-up! ‘Bij perfect gestyled haar hoort toch ook perfecte make-up?’ Boek aansluitend een Cosmo Touch-up voor 15,-! Wat is een touch-up? Klik hier voor meer informatie!

Inglot Cosmetics

Cosmetist werkt uitsluitend met producten van Inglot Cosmetics. Wojtek Inglot ontwikkelde als jonge chemicus Inglots eerste producten, met de focus op huid en diervriendelijke make-up, hoge kwaliteit ingrediënten en een breed kleuren scala. Zo kwam ruim 30 jaar geleden Inglot Cosmetics tot stand. Met inmiddels 700 locaties is Inglot inmiddels meer dan 30 jaar een begrip in de Cosmetische industrie. Van London, Milaan en Times Square in New York tot Las Vegas!

Wat maakt Inglot zo speciaal?

De producten!

Huidvriendelijkheid.

Alle producten van Inglot zijn vrij van parabenen en hypoallergeen. Alle producten bestaan uit de meest hoogwaardige, huidvriendelijke en voedende bestanddelen denk aan, vitamine C, kersenpit, amandel, abrikozenpit en chiaolie.

Dier en milieu vriendelijk.

Geen enkel product is getest op dieren. Inglot is gecertificeerd dierproefvrij! Veel producten zijn doorgaans ook vegan. Ook zijn de producten milieu vriendelijk, met het Freedom System kun je paletten naar wens vullen, zo is het niet
alleen fijn dat je je eigen persoonlijke palette kan samenstellen maar dus ook kunt navullen! Paletten worden dus niet weggegooid maar zijn herbruikbaar. Het is niet alleen mogelijk oogschaduw in een palette te combineren, alle pressed gezichtsproducten zijn samen te stellen.

Momenteel is Inglot in samenwerking met Project Aware waarbij er een groot gedeelte van een een speciaal gelanceerde poeder naar Project Aware gaat voor het behouden van de oceaan!

Pigmentwaarde
Inglot heeft naast huidvriendelijke en hoogwaardige bestanddelen een bijzonder hoge pigmentwaarde, oftewel veel kleurdeeltjes in elk product. Om je daar een gevoeg van te geven, waarbij de meeste producten uit 20%-40% pigment bestaat bevatten producten van Inglot 80- tot zelfs 100% pigmentwaarde. Je hebt dus weinig van de producten nodig, zeer duurzaam en wat misschien nog wel belangrijker is.. De producten blijven de hele dag goed zitten!

Onze diensten

Een momentje voor jezelf, een gezellige middag, een onvergetelijke dag
make up workshop
Make-up Workshop

Gezellig een middag samen met je moeder, vriendin, zus of collega? Of een momentje voor jezelf? De make-up workshop is voor alle leeftijden en ‘make-up types’.

Meer informatie
vrijgezellenfeest make up workshop
Vrijgezellenfeest

Wij zorgen voor het perfecte begin van een onvergetelijk vrijgezellenfeest! De bruid staat uiteraard centraal tijdens deze workshop, alle tips en tricks worden voorgedaan op de ‘bride to be’.

Meer informatie
bedrijfsuitje make up workshop
Bedrijfsuitje

Opzoek naar een bedrijfsuitje speciaal voor vrouwen? Cosmetist biedt de leukste make-up workshop als teamuitje! O.a daglooks, werklooks en avondlooks worden geadviseerd.

Meer informatie
bruidsmake-up cosmetist
Bruidsmake-up

Een bijzondere, mooie dag in je leven. Jouw bruiloft! Op deze speciale dag wil je er natuurlijk schitterend uitzien. Ook bruidsmeisjes, familieleden en vriendinnen kunnen bij Cosmetist terecht.

Meer informatie

Klantverhalen

"Ze neemt alle tijd om het precies naar jouw wens te maken"
Esmay Steur
Via Google

Sinds dat ik bij cosmetist kom, wil ik niets anders meer!! Iedere maand kom ik terug voor mijn wenkbrauwen. Ik ga dan voor de 'henna brows'. Iedere keer top en ze neemt alle tijd om het precies naar jouw wens te maken en daarnaast combineert ze dat goed met haar eigen ervaring en kennis. Verder is het altijd heel gezellig en kletsen we wat af :)

Bekijk de review
Mevr. L. Van Der Eijk
Via SocialDeal

Workshop kado gegeven en zoals verwacht was dit een erg geslaagd kado. Dankjewel Lucienne voor je kennis, kundigheid en enthousiaste uitleg.

Bekijk de review
Maria Joukovitch
Via Facebook

Afgelopen zaterdag een hele leuke workshop gehad waarbij Lucienne mij heel veel goede tips heeft gegeven. Ze houdt rekening met de persoon zelf en vraagt van te voren goed wat je dagelijks gebruikt en sluit haar workshop hierop aan. Inglot make-up is daarnaast een leuke brand die niet bij iedereen bekend is!

Bekijk de review
Kim Willems
Via Google

Ik laat mijn wenkbrauwen regelmatig hier epileren, harsen, verven. Elke keer is het resultaat weer super! Als je op de stoel zit heb je altijd een vriendelijke makeup artist naast je staan die enthousiast is over wat ze doet. Je krijgt regelmatig bruikbare tips voor make-up en verzorging. Een echte aanrader.

Bekijk de review