Permanente make-up Nijmegen

Altijd met perfecte wenkbrauwen wakker worden? Powder brows is het antwoord

Powderbrows is dé laatste trend op het gebied van Semi Permanente Make-up.

Na genezing ogen de powderbrows zacht en natuurlijk; als een poedereffect, daarom de naam powder brows.

Opmerkelijk is dat veel klanten al snel denken aan donkere, dunne, harde en soms zelfs oranje of paarse wenkbrauwen. De huidige trend is exact het tegenovergestelde. Natuurlijk ogende wenkbrauwen, met de focus op de haartjes die er wél zitten (als deze er natuurlijk nog zijn)

De wenkbrauwen zullen voller, symmetrisch en gelift ogen. Voller, bredere langere, strakkere wenkbrauwen, of kale plekjes opvullen? Powder brows is dé oplossing.

Ik hoor graag wat jouw wensen zijn. Daarna begin ik met het voorteken van de wenkbrauwen. Voordat ik met de behandeling begin kies ik samen met jou de juiste kleur uit. Bij twijfel over de kleur adviseer ik altijd een tint lichter te kiezen. Na 6 tot 8 weken volgt de nabehandeling en gaan we nogmaals over de wenkbrauw heen voor meer kleurintensiteit of passen de wenkbrauw aan waar nodig is.

De nieuwe wenkbrauwvorm wordt tot op de millimeter uitgemeten en samen bepalen we welke vorm, kleur en intensiteit het best bij het gezicht past. Mocht je graag eerst vrijblijvend langs willen komen om kennis te maken en al jouw vragen persoonlijk te stellen:

Boek een kosteloos kennismakingsgesprek met een kop koffie.

Waarom géén hairstroke techniek? Met hairstroke techniek worden er kleine sneetjes in de huid gemaakt, deze worden opgevuld met pigment waarna de sneetjes zullen ogen als haartjes. Vaak worden de sneetjes niet natuurlijk en dun genoeg als krasjes gezet waardoor de haartjes zullen ogen als streepjes!

Helaas gebeurd het ook met regelmaat dat de streepjes na genezing (net als bij een tattoo) uitlopen waardoor de haartjes dikker gaan ogen. Als de haartjes wel mooi dun gezet worden is de kans groot dat het pigment uit de huid verdwijnt omdat deze te oppervlakkig in de huid aangebracht word.

Natuurlijk ogende wenkbrauwen worden vandaag de dag gecreëerd met de nieuwste schaduwtechniek. Powderbrows! Door middel van blenden en inschaduwen wordt een ombré effect gecreëerd waarbij de aanzet van de wenkbrauw lichter wordt geschaduwd met naar de punten toe donkerder waardoor het een mooie overloop heeft maar ook heel zacht en natuurlijk oogt.

Het eindresultaat is een zachte, natuurlijk ogende wenkbrauw zonder harde lijnen. Deze techniek is geschikt voor ieder huidtype. Wil je geen ombre brow? Powder brows kunnen gezet worden met overloop van donker naar licht maar mocht het niet mooi bij jouw natuurlijke wenkbrauw staan dan is dat geen must. Tot slot wil ik meegeven. alles is bespreekbaar.

Onze diensten

Een momentje voor jezelf, een gezellige middag, een onvergetelijke dag
make up workshop
Make-up Workshop

Gezellig een middag samen met je moeder, vriendin, zus of collega? Of een momentje voor jezelf? De make-up workshop is voor alle leeftijden en ‘make-up types’.

Meer informatie
vrijgezellenfeest make up workshop
Vrijgezellenfeest

Wij zorgen voor het perfecte begin van een onvergetelijk vrijgezellenfeest! De bruid staat uiteraard centraal tijdens deze workshop, alle tips en tricks worden voorgedaan op de ‘bride to be’.

Meer informatie
bedrijfsuitje make up workshop
Bedrijfsuitje

Opzoek naar een bedrijfsuitje speciaal voor vrouwen? Cosmetist biedt de leukste make-up workshop als teamuitje! O.a daglooks, werklooks en avondlooks worden geadviseerd.

Meer informatie
bruidsmake-up cosmetist
Bruidsmake-up

Een bijzondere, mooie dag in je leven. Jouw bruiloft! Op deze speciale dag wil je er natuurlijk schitterend uitzien. Ook bruidsmeisjes, familieleden en vriendinnen kunnen bij Cosmetist terecht.

Meer informatie

Klantverhalen

"Ze neemt alle tijd om het precies naar jouw wens te maken"
Esmay Steur
Via Google

Sinds dat ik bij cosmetist kom, wil ik niets anders meer!! Iedere maand kom ik terug voor mijn wenkbrauwen. Ik ga dan voor de 'henna brows'. Iedere keer top en ze neemt alle tijd om het precies naar jouw wens te maken en daarnaast combineert ze dat goed met haar eigen ervaring en kennis. Verder is het altijd heel gezellig en kletsen we wat af :)

Bekijk de review
Mevr. L. Van Der Eijk
Via SocialDeal

Workshop kado gegeven en zoals verwacht was dit een erg geslaagd kado. Dankjewel Lucienne voor je kennis, kundigheid en enthousiaste uitleg.

Bekijk de review
Maria Joukovitch
Via Facebook

Afgelopen zaterdag een hele leuke workshop gehad waarbij Lucienne mij heel veel goede tips heeft gegeven. Ze houdt rekening met de persoon zelf en vraagt van te voren goed wat je dagelijks gebruikt en sluit haar workshop hierop aan. Inglot make-up is daarnaast een leuke brand die niet bij iedereen bekend is!

Bekijk de review
Kim Willems
Via Google

Ik laat mijn wenkbrauwen regelmatig hier epileren, harsen, verven. Elke keer is het resultaat weer super! Als je op de stoel zit heb je altijd een vriendelijke makeup artist naast je staan die enthousiast is over wat ze doet. Je krijgt regelmatig bruikbare tips voor make-up en verzorging. Een echte aanrader.

Bekijk de review