lucienne van der hoeven

Permanente make-up Nijmegen

Altijd met perfecte wenkbrauwen wakker worden? Powder brows is het antwoord

Powderbrows is dé laatste trend op het gebied van Semi Permanente Make-up.

Na genezing ogen de powderbrows zacht en natuurlijk; als een poedereffect, daarom de naam powder brows.

Opmerkelijk is dat veel klanten al snel denken aan donkere, dunne, harde en soms zelfs oranje of paarse wenkbrauwen. De huidige trend is exact het tegenovergestelde. Natuurlijk ogende wenkbrauwen, met de focus op de haartjes die er wél zitten (als deze er natuurlijk nog zijn)

De wenkbrauwen zullen voller, symmetrisch en gelift ogen. Voller, bredere langere, strakkere wenkbrauwen, of kale plekjes opvullen? Powder brows is dé oplossing.

Ik hoor graag wat jouw wensen zijn. Daarna begin ik met het voorteken van de wenkbrauwen. Voordat ik met de behandeling begin kies ik samen met jou de juiste kleur uit. Bij twijfel over de kleur adviseer ik altijd een tint lichter te kiezen. Na 6 tot 8 weken volgt de nabehandeling en gaan we nogmaals over de wenkbrauw heen voor meer kleurintensiteit of passen de wenkbrauw aan waar nodig is.

De nieuwe wenkbrauwvorm wordt tot op de millimeter uitgemeten en samen bepalen we welke vorm, kleur en intensiteit het best bij het gezicht past. Mocht je graag eerst vrijblijvend langs willen komen om kennis te maken en al jouw vragen persoonlijk te stellen:

Boek een kosteloos kennismakingsgesprek met een kop koffie.

Waarom géén hairstroke techniek? Met hairstroke techniek worden er kleine sneetjes in de huid gemaakt, deze worden opgevuld met pigment waarna de sneetjes zullen ogen als haartjes. Vaak worden de sneetjes niet natuurlijk en dun genoeg als krasjes gezet waardoor de haartjes zullen ogen als streepjes!

Helaas gebeurd het ook met regelmaat dat de streepjes na genezing (net als bij een tattoo) uitlopen waardoor de haartjes dikker gaan ogen. Als de haartjes wel mooi dun gezet worden is de kans groot dat het pigment uit de huid verdwijnt omdat deze te oppervlakkig in de huid aangebracht word.

Natuurlijk ogende wenkbrauwen worden vandaag de dag gecreëerd met de nieuwste schaduwtechniek. Powderbrows! Door middel van blenden en inschaduwen wordt een ombré effect gecreëerd waarbij de aanzet van de wenkbrauw lichter wordt geschaduwd met naar de punten toe donkerder waardoor het een mooie overloop heeft maar ook heel zacht en natuurlijk oogt.

Het eindresultaat is een zachte, natuurlijk ogende wenkbrauw zonder harde lijnen. Deze techniek is geschikt voor ieder huidtype. Wil je geen ombre brow? Powder brows kunnen gezet worden met overloop van donker naar licht maar mocht het niet mooi bij jouw natuurlijke wenkbrauw staan dan is dat geen must. Tot slot wil ik meegeven. alles is bespreekbaar.

Nu al gezellig!

Maak direct een afspraak

Leer professionele make-up skills!

Workshops

Self care isn't selfish!

Beauty treatments

De laatste trends

Laatste berichten

Blijf op de hoogte

Volg Cosmetist op Instagram