beauty salon nijmegen inglot
inglot cosmetica salon nijmegen

Inglot Cosmetica

Cosmetist werkt grotendeels met Inglot producten. Opvallend is dat deze brand nog niet bij iedereen bekend is.

En dit ondanks dat het wereldwijd een heel bekend en geliefd make-up merk is! Op meer dan 950 locaties, in meer dan 90 landen kom je geheel ingerichte brandstores van het merk tegen.

Wat kenmerkt Inglot en waarom werk Cosmetist met deze producten?

Inglot producten bevatten een pigmentwaarde van tussen de 90 en de 100%. Wat dat inhoud? Hoe meer pigment (kleurdeeltjes) hoe minder je van de producten hoeft aan te brengen en hoe beter make-up blijft zitten!

Het merk is geen nieuwkomer maar bestaat al bijna 40 jaar en karakteriseert zich door te focussen op diervriendelijke en, huidvriendelijke make-up.

Nu is dat vandaag de dag steeds normaler maar 40 jaar geleden was dit alles behalve veel voorkomend. Sinds een aantal jaar is een groot gedeelte van de make-up zelfs vegan!

Er worden nooit producten getest of ingrediënten getest op dieren, Inglot is geregistreerd als een van PETA’s dierproefvrije merken en 60% van de gehele collectie is inmiddels vegan, gecertificeerd door V-Label, de wereldwijde erkende organisatie.

Samenwerking met Inglot

Inglot werkt regelmatig samen met bekende make-up artist en celebraties, zo heeft Jennifer Lopez een eigen exclusieve lijn gelanceerd en werkt Inglot samen met modeontwerpers en huizen als Kenzo en Coach.

Als professional kwam ik in 2015 in aanraking met het merk en sindsdien ben ik een oprechte liefhebber.

Voor mij als professional is het niet alleen belangrijk dat de producten goed blijven zitten tijdens zakelijke shoots of bruidsmake-up, make-up van hoge kwaliteit is van groot belang in de adviezen die ik geef tijden mijn workshop.

De producten die ik gebruik zijn tevens te koop op bestelling na afloop van de workshop. "Ik werk enkel met producten waar ik zelf helemaal weg van ben, als dit niet het geval is kom je dit ook niet tegen in mijn shop-in-shop"

Afname is nooit verplicht, maar de optie tot aanschaf van producten waar je helemaal weg van bent is na afloop wèl mogelijk! Ik werk echter altijd op bestelling, niet met voorraad. Kom je een workshop volgen met een weekendje weg en woon je dus uit de richting? Geen probleem, dan stuur ik het gewoon naar je op!

Neem gerust contact op
inglot make up nijmegen
inglot cosmetica nijmegen
Nu al gezellig!

Maak direct een afspraak

Leer professionele make-up skills!

Workshops

Self care isn't selfish!

Beauty treatments

De laatste trends

Laatste berichten

Blijf op de hoogte

Volg Cosmetist op Instagram