Make-up workshop Arnhem

Veel vrouwen hebben heel lang dezelfde make-up routine. Laat eens door een professional kijken of deze routine nog wel bij jou past. Wij helpen je graag aan de mooiste looks om het beste in jou naar boven te halen!

Hoe ziet de make-up workshop er uit?

Bij aanvang wordt er na de kennismaking altijd eerst een ‘screening’ gedaan waarin er gerichte vragen worden gesteld om te kijken welke make-up bij jou aansluit. Het belangrijkste vinden wij dat iedereen zich prettig voelt tijdens de workshop maar nog belangrijker, dat je naast deze leerzame workshop ook een passende make-up routine mee naar huis krijgt!

Tijdens deze interactieve workshop begin je onder begeleiding van een ervaren make-up artist met een persoonlijke daglook. Je leert hoe je een natuurlijke dagmake-up aanbrengt, hoe je oneffenheden camoufleert en juist je sterkte punten accentueert. Stap voor stap wordt er uitgelegd waarom de producten en kleuren gekozen zijn en uiteraard hoe je deze aanbrengt met de bijbehorende technieken. De dag look word daarna langzaam uitgebouwd naar een avondlook zodat iedereen met een glamour look de deur uit gaat!

Boek gemakkelijk bij Cosmetist in Arnhem

Gezellig een middag samen met je moeder, vriendin, zus of collega? Of een momentje voor jezelf? De make-up workshop is voor alle leeftijden en ‘make-up types’. De priv√© workshops zijn besloten workshops, te boeken van 1 tot 4 personen! Informeer naar de mogelijkheden of boek je workshop gemakkelijk 24/7 online!